Ishavsdykk AS

Vann er alt

Service.

Dykkerflasker skal trykkprøves første gang etter tre år, deretter annethvert år. Ventiler og øvrig utstyr bør ettersees en gang årlig (eventuelt noe oftere om du er en aktiv dykker). Ikke uvanlig uttsettes til dagene før vi skal på lengere turer før vi kommer vi på at utstyret ikke er ettersett på lange tider.

Selvsagt haster det da med trykkprøving, ventilservice og reparasjoner. Vi skal ha som mål å levere utstyret tilbake til kunde så raskt som mulig, Vi har uansett ikke plass å ha det lagret hoss oss og får deg tilbake i vannet raskt. Verksted som tilbyr service på Apeks og Aqualong pusteventiler


 Autorisert verksted

Med kursing, erfaring og nødvendige instrumenter blir jobben gjort skikkelig hos oss.

Som autorisert verksted for Apeks og Aqulung ventiler får vi service bulletins fra produsentene, noe som gjør at vi kan følge opp ditt utstyr med de siste oppdateringer og forbedringer.

Normalt setter vi en ukes levering på utstyr vi får inn til service, men hjelper selvsagt til så godt vi kan hvis du trenger det raskere! Vi anbefaler å ta service og trykkprøvingen om vinteren. Da er utstyret klart til våren, og ventetiden for å få utstyret ferdig er generelt kort.

Ventilservice


Verksted som tilbyr service på Apeks og Aqualong pusteventiler

Trykktesting


Trykktesting av dykkerflasker, stål og kompositt.

Draktreparasjon


Draktreparasjoner, mansjetter, draktlås, skoskifte og ventiler.